Mojob – Finn en deltidsjobb om du ikke ønsker å selge doruller

Penger

Mange russ velger en eller annen form for dugnadsjobb når de skal tjene penger til russetiden. Og den kanskje aller mest vanlige jobben er salg av doruller. Det kan både være kjedelig, tidkrevende og risikabelt om man ikke klarer å selge så mye man hadde planlagt.

Da kan det kanskje være en ide å ta en deltidsjobb eller være ringehjelp, da er det mulig å tjene gode penger og man får mye god arbeidserfaring til senere i livet.

Heldigvis er det sånn at med dagens teknologi har kommet flere nye tjenester som gjør det lettere å både lete etter å søke jobb fra mobilen. Mojob er en tjeneste vi mener er meget interessant til dette formålet og appen har en meget enkel brukeropplevelse. 

Så hva er Mojob?

Mojob er an mobilapp som matcher arbeidsgivere og jobbsøkere på en enkel og rask måte. Her kan du velge hvilken jobbkategori du er ute etter, finne jobber som passer deg, lage CV på noen sekunder og skrive en pitch på 200 ord. Er arbeidsgiveren interessert kan du chatte og ha jobbintervju på på video rett i appen.

Du finner en rekke ulike jobber som burde passe fint for en ung uerfaren person, som for eksempel hos Urban som du kan se av bildet under.

Vi håper du finer noe som passer deg og lykke til med inntjeningen til din russetid!

Mojob kategorier

Jobb Urban

 

Share this post

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *