OM OSS

Custom Russeklær

Russeprofil leverer custom russeklær hele året. De fleste av våre produkter kommer med egen logo og navn inkludert i prisen. Vi trykker hele året, slik at dere får dekket alle behov relatert til deres aktiviteter fra dekknavn til endelig konsept.

Kjernekompetanse innenfor tekstiltrykk

Hos oss har vi et team med flere års erfaring innenfor trykkebransjen. Dette betyr at vi kan garantere god bekledning med markedsledende kvalitet og finish på navn og logo.

Egen produksjon i Oslo

I motsetning til de fleste av våre konkurrenter trykker vi alle plagg i egne lokaler. Derfor er vi i stand til å ta imot og fullføre bestillinger lynraskt, samtidig som vi klarer å holde prisene så lave som mulig.

Leveranse på 2-7 dager

Som nevnt trykker vi alle plagg selv, noe som gjør oss i stand til å garantere hurtig leveranse innen 2-7 dager. Om det haster gjør vi vårt beste for å levere varene så fort som mulig.

Markedsledende priser

Med egen produksjon kutter vi ut et fordyrende mellomledd i verdikjeden, som setter oss i en gunstig posisjon for å presse prisene i markedet. I tillegg bruker vi ikke store summer på dyre modeller som kunne bidratt til å presse prisene oppover. Disse faktorene gir oss muligheten til å levere custom russebekledning med trykk til markedsledende priser.